Selecteer een pagina

Over mij

Hallo mijn naam is Art van Steenbergen. Ik ben momenteel bezig met het vierde en laatste jaar van de opleiding Communication & Multimedia Design (CMD) aan de Haagse Hogeschool.
Hiervoor heb ik een opleiding applicatie en mediaontwikkeling gedaan op het ROC leiden. Hierbij heb ik veel ervaring en kennis opgedaan over het ontwikkelen van websites in onder andere HTML, CSS, Javascipt & PHP. Ik vind het leuk om te coderen en doe dit graag in mijn vrije tijd. Ik ben vervolgens de opleiding CMD gaan doen om meer diepgang aan te kunnen brengen in mijn ontwerpen.

Mijn passies liggen bij front-end development, maar ik ben ook erg ervaren met UX/UI design en back-end development. Daarnaast werk ik graag met Photoshop en Illustrator. Ik hoop te kunnen werken bij een bedrijf waar ik nog verder kan groeien als front-end developer.

Naast mijn studie kan je me vinden op de piste met mijn snowboard. Daarnaast ben ik een actief muzikant. Ik speel sousafoon bij een boerenkapel en rommel soms wat aan met euphonium en trompet bij andere groepjes. 

Ben je benieuwd naar mijn werk? Bekijk hier mijn portfolio.